Predictive text issues

Discussion in 'Guest Services' started by pluk, 6th Feb 2019.

  1. pluk

    pluk TowersStreet Member

    Messages:
    523
    Likes Received:
    290
    Location:
    Essex
    Does anyone else have predictive text issues when using this site on their mobile?

    Mine goes crazy. I'll be typing away selecting predicted words when suddenly it'll start chucking in nonsense. It's not like the text displayed is even a mash up of what I've written Vs what I've selected from predictive, it'll just be utter rubbish.

    Sometimes I'll hit the predicted word repeatedly and the displayed text will keep changing, sometimes ecentueven (see, that was ''eventually' on predictive!) to the correct word, but often not.

    I don't ever get this on any other site, only here. Drives me mad!
     
    Posted 6th Feb 2019
    #1
  2. John

    John TowersStreet Member

    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    1,904
    Location:
    Im Turm von Mystery Castle
    Favourite Ride:
    Steel Vengeance
    I have this problem and it's really annoying but I'd assumed the issue was at my end so never reported it.
     
    Posted 6th Feb 2019
    #2
  3. speedy

    speedy TowersStreet Member

    Messages:
    708
    Likes Received:
    843
    Location:
    Singapore
    I have this too! But again didn't t think to report it.
     
    Posted 7th Feb 2019
    #3
  4. Craig

    Craig TS Administrator Team Member

    Messages:
    1,378
    Likes Received:
    1,869
    Is this when using Tapatalk or the mobile site? Not seen it myself with my browser so if you can let me know browser and device I'll see if I can re-test it.
     
    speedy likes this.
    Posted 7th Feb 2019
    #4
  5. pluk

    pluk TowersStreet Member

    Messages:
    523
    Likes Received:
    290
    Location:
    Essex
    Not Tapatalk, direct to mobile site on Chrome. Device is Moto g5.

    Ta!
     
    Posted 7th Feb 2019
    #5
  6. John

    John TowersStreet Member

    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    1,904
    Location:
    Im Turm von Mystery Castle
    Favourite Ride:
    Steel Vengeance
    Moto g6 play user here, in chrome browser
     
    Posted 7th Feb 2019
    #6
  7. speedy

    speedy TowersStreet Member

    Messages:
    708
    Likes Received:
    843
    Location:
    Singapore
    Moto G5S Plus when using the Samsung Browser, tends to happen when I delete text, ends up merging words or deleting other letters. Think I also had this problem on CoasterForce (same software)
     
    Posted 7th Feb 2019
    #7
  8. Rob

    Rob TS Forum Team Team Member

    Messages:
    9,176
    Likes Received:
    10,420
    Location:
    Leicestershire
    Favourite Ride:
    Steel Vengeance
    Now I'm no expert here, but there seems to be device trend here. Those pesky Motos!!

    :p
     
    Posted 7th Feb 2019
    #8
  9. Craig

    Craig TS Administrator Team Member

    Messages:
    1,378
    Likes Received:
    1,869
    Hmm seems to be amongst certain
    So far seems to be the case. Interested to hear of any other people though. I'm on Android myself (although a Samsung) and don't have a problem. That said, I use Swiftkey as a keyboard normally, so will test some other ones and hopefully a Moto when I'm back in work.
     
    Posted 7th Feb 2019
    #9
  10. pluk

    pluk TowersStreet Member

    Messages:
    523
    Likes Received:
    290
    Location:
    Essex
    Sounds like it is a moto compatibility issue tyet (then!), I've never had the issue elsewhere but afaik I've never used another forum on this software.

    Bloody good phone for the money though, far better than my orevprev (previous!) Samsungs.
     
    Craig likes this.
    Posted 7th Feb 2019
    #10
  11. DiogoJ42

    DiogoJ42 TowersStreet Member

    Messages:
    11,758
    Likes Received:
    15,955
    Location:
    Under your bed...
    Favourite Ride:
    The Metropolitan Line
    Solution: Type properly, you lazy bunch of [censored].
     
    MattyH likes this.
    Posted 7th Feb 2019
    #11

Share This Page